Brandhoff Transport B.V.

Zwaag Holland

Bloembollen transport


Voor diverse bloembollenkwekers vervoeren wij zowel de bollen naar/van het land, als de bollen naar de exporteur.

Door middel van tautliners, diepladers en koeltrailers zijn wij multifunctioneel inzetbaar. Dit in combinatie met onze flexibiliteit zorgt ervoor dat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Bloementransport


Brandhoff B.V. is gespecialiseerd in het bloemen en planten transport van en naar de veilingen in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. Het transport vindt zowel overdag als 's avonds plaats.

Door onze goed opgeleide chauffeurs, prima onderhouden wagenpark en geconditioneerde trailers kunnen wij garanderen dat de bloemen of planten in uitmuntende staat op de veiling afgeleverd worden.


Doordat wij een "dag en nacht" bedrijf zijn, is onze planning 24 uur per dag bereikbaar.Dagvers Handel


Uw bloemenaanbod moet exact voldoen aan de kwaliteitsverwachtingen van uw klanten. Dat is uw onderscheidend vermogen. Brandhoff b.v. begrijpt dat.


Wanneer u uw bloemen 's ochtends nog verkoopt aan uw klant in Aalsmeer of Naaldwijk en dit voor 09.00 doorgeeft aan de planning zorgt Brandhoff B.V. er voor dat dit voor 13.00 uur in Aalsmeer en 15.00 uur in Naaldwijk bij uw klant in de box wordt geleverd.

Brandhoff B.V. als charter 


Omdat het sierteelt transport veelal seizoensgebonden is kennen wij drukke en rustige tijden. In die rustige tijd zijn onze chauffeurs inzetbaar voor bedrijven die het wel druk hebben. Dit kan transport zijn zowel binnen als buiten Nederland.


Brandhoff B.V.


Compagnie 57

1689 AG Zwaag


Tel: 0229-240298Email:  planning@brandhoff.nl